Laten schrijven

Je weet wat je wilt vertellen, ongeveer. Het moet alleen nog even op papier. Of online. Of allebei.

Misschien heb je al een ontwerp voor een brochure, een website, een magazine. Misschien wil je zelfs een boek of een e-book maken. Nu die tekst nog.

Wat zet je erin? En wat niet? Hoe pak je de juiste toon? Is je verhaal wel gericht op de lezers die je wilt bereiken? Moet er niet eens iemand met een frisse blik naar kijken?

Hoe moet dat eigenlijk, tekstschrijven?

Waar moet je op letten?

Geen paniek. Ik kan je helpen.

Op verschillende manieren:

Met advies. Of een concept

Je moet nog beginnen en je weet niet hoe. Je moet nog bepalen wie je wilt bereiken, wat je gaat vertellen en welke uitstraling en schrijfstijl daarbij passen.

Met tekstschrijven. En interviews

Je gaat iets naar buiten brengen – een website, een brochure, een magazine – en je weet precies hoe het eruit gaat zien. Het enige wat ontbreekt is tekst.

Met redactie

Je hebt al tekst, maar daar ben je niet helemaal tevreden over. Hij is te stijfjes of juist te joviaal; te kort of juist te lang. Je vraagt je af: gaan mensen dit begrijpen?

Bel mij, dan praten we erover. Als je wilt met een kop thee of koffie erbij. Jij vertelt waar je mee zit, ik zeg wat ik voor je kan doen. En wat het kost. Hoef je alleen nog maar ja te zeggen.

Voorbeelden