Workshop

creatief met tekst en beeld

Kom in je Creatieve Flow

en vertel je verhaal
in woord en beeld.

Plezier, creativiteit en inspiratie; dat zijn de hoofdingrediënten van deze 1-daagse workshop.

En fotograferen.

En schrijven.

Ga los. Boor bronnen van creativiteit aan. Vind nieuwe inspiratie. Kijk anders, denk anders, voel anders en maak iets moois met wat je al hebt: je smartphone, een pen en papier.

Wij zijn Leon en Esther. Wij vertellen verhalen. Leon in beelden en Esther in woorden. We nemen je mee in een wereld vol inventieve beeld- en woordtechnieken overgoten met een sausje van anders denken, anders kijken en anders schrijven. En een flinke portie lol.

We geven je de belangrijkste tips & tricks om beter uiting te geven aan wat jij ziet en wilt vertellen. We laten je kennis maken met technieken waarmee jij zelf je verhaal vast kunt leggen in woord en beeld. Daarmee ga je aan de slag. Het resultaat: jouw eigen unieke verhaal in woord en beeld. Plus een gezonde dosis energie, basistechnieken en inspiratie.

 

 

 

 

‘Kom in je Creatieve Flow’ is geen traditionele workshop. We gaan niet in op spelling of grammatica, we gaan op zoek naar bronnen van creativiteit en inspiratie. Die zijn namelijk veel belangrijker voor jouw verhaal. We laten je zien hoe je blokkades wegneemt en over drempels heen stapt, zodat niets je meer in de weg staat om te doen wat je wilt doen: gewoon mooie smartphonefoto’s maken en gewoon een mooi verhaal schrijven. Mooie combi, toch? Doe je mee?

Wat heb ik nodig?

Inderdaad een smartphone waarmee je kunt fotograferen, een pen, papier en veel enthousiasme. Dat is alles!

Wat kost dat?

Kosten € 129,00 p.p. (incl. btw) | duur 7 uur | inclusief koffie, thee & lunch.

Waar?

Een inspirerende plek in omgeving Tilburg.

Wanneer?

Zondag 2 september 2018 van 09.30 – 16.30 uur

Aanmelden?

Bel 06-40932385 of stuur een e-mail naar esther@estherschrijft.nl

Ook voor meer info, trouwens.

 

Nieuwsgierig naar Leons werk? Kijk op flier.nu. Of klik gewoon op de link.